BLOG

Anasayfa Blog
Deri Mont Temizliği
Deri doğal bir ürün olduğundan hava almaya ihtiyaç duyar. Bu nedenle deri montunuzu ve benzeri kıyafetlerinizi hava alan kılıflar içerisinde, çok sıcak olmayan, ılık ve hava alabilecek yerlerde muhafaza edin.
Devamını Oku...
Kaban ve Mont Temizliği
Soğuk ve yağışlı havaların vazgeçilmez giysilerinden kaban ve montlar kış boyunca kirlenmesi, lekelenmesi, hatta tüylenmesi ne yazık ki kaçınılmaz.
Devamını Oku...
Palto, Kaban ve Pardesü Temizliği
Palto ve kabanlar soğuk kış aylarında vazgeçemediğimiz giysilerin başında gelir.Haliyle hergün kullandığımız bu giysilerimizin kirlenmesi,lekelenmesi hatta tüylenmesi kaçınılmazdır.
Devamını Oku...
Kuru Temizlemenin Faydaları Nelerdir ?
Kurutemizlemenin faydalarının en başında ürünlerimizi dokularına zarar vermeden,yıpratmadan ve fiziki özelliklerini bozmadan temizlemesi,ayrıca bu ürünlerimizin daha uzun yıllar kullanılmasını sağlamasıdır.
Devamını Oku...
Giysilerin Korunması ve Bakımı
Lekeleri kendiniz çıkartmaya çalışmayın. Çünkü uygulayacağınız yöntemler, lekenin kumaşın dokusuna daha fazla işlemesine neden olur ve en basit lekeyi bile kalıcı hale getirebilir.
Devamını Oku...
Neden Kuru Temizleme ?
Çünkü giydiğimiz elbiselerin,kullandığımız tekstil ürünlerinin bir çoğu günlük hayatımızda kullandığımız sıradan temizleme teknikleri nedeniyle kullanılamaz hale gelmektedir.Kuru temizlemede su yerine percholor
Devamını Oku...
Halı Yıkama Genel Bilgiler
Cleanpak Kuru temizleme size halı yıkama konusunda da hizmet vermektedir. halının elyaf çeşidi veya cinsi ne olursa olsun bütün halılar için en önemli bakım aracı halı yıkamadır. Çünkü halılar, birçok nedenden dolay
Devamını Oku...
Leke Çıkarma
Leke çıkarma yöntemleri, lekeleri çıkarırken uygulanacak olan genel tavsiye niteliğindeki bazı püf noktalarıdır. Bu bölümde size leke çıkarma konusunda yapılması gereken yöntemleri cleanpak kuru temizleme olarak anlatmaya çal
Devamını Oku...
Abiye Kuru Temizleme
Abiyeler genelde saten veya tafta gibi hassas ince kumaşlardan üretildiğinden dolayı son derece hassas işleme tabii tutulmaktadır. Cleanpak kuru temizleme olarak profesyonelce abiyenizin temizliğini yapmaktayız.
Devamını Oku...